Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

POzor!!! Klasicky ponorny cukromer nie je presny ak meriate tekutu zlozku s pevnou. Spresni sa to prefiltrovanim rmutu a oddelenim pevnej od kvapalnej zlozky. Idealne na huste kvasy je refraktomer.

Cukor ked priidate este sa "spracuje".

Skoda ze nie je zmerany pred zaciatkom kvasenia, pocitova sladkost moze byt zmatocna.

Aj ked zamiesate kvasom, nestane sa nic, aj ked na to su rozne nazory.

Z osobnych skusenosti viem ze sa nestane nic.

Ako bolo pisane vyssie, dobre je aj prikyslit kvas.

Je super ze teplota je 18st, urcite nezvysovat!!!

Idealne pre letne kvasy je max. 18 st.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika