Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

, kvas zo sliviek je veľmi stabilný a je veľmi pravdepodobné že sa mu do jesene nič nestane. Ba čo viac, odležaním získava na kvalite, destilát bude jemnejší a aromatickejší

Ano, švestkový kvas je relativně stabilní. Na kvalitě může získat jen tím, že do něj přejde víc příchutě a vůně z macerovaných pecekl. Kdo to má rád, tomu může odložené pálení přijít výhodné. Já myslím, že to za to nestojí.

Vyskúšané to je aj s hruškami, jablkami a slivkami

S jablky bych to nedělal (nic se tím nezíská) s hruškama už vůbec ne (nestabilní kvas) 

totiž octové kvasenie nastáva až nad 25°C a za prístupu vzduchu.

Omyl. K naoctění kvasu běžně dochází i v zimních měsících, kdy se teploty uvedené ani zdaleka nepřiblíží

horšia správa je, že 60l je na samostatné pálenie málo a v pálenici vám to zmiešajú s iným záhradkárom

V naší nejbližší palírně vám vypálí od 50 litrů. Jinak by kvasy z rybízu, malin či jahod pálit ani nešlo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika