Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Velmi hodně záleží jak moc byly švestky cukernaté, lépe řečeno kolik obsahuje kvas lihu a taky jak moc je a bude hermeticky uzavřen.
Ale teplota 20°C je pro delší uskladnění dost vysoká a riziková. Nicméně povést se to může, ale pravděpodobnost úspěchu netuším.
*
(Já osobně, bych při takové teplotě kvas zalihoval, třeba i dokapy nebo úkapy nebo ještě lépe doplnil, docukřil cukerným sirupem aby dokvasil na co nejvyšší obsah lihu. Teda v případě, že byly použity k založení kvasu méně cukernaté švestky. U durancií, Toptastů apod., by to bylo samozřejmě zbytečné. Ale chápu, že takový postup je pro většinu lidí těžko proveditelný nebo neakceptovatelný. Hlavně proto, že není známa lihovitost kvasu a tudiž se neví jak docukrovat...)

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika