Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kamarád má polskou kolonu 100l. Funguje naprosto bez problémů. Jen je potřeba dodržet a to zejména u hustého rmutu volný prostor. Tzn. u hustého kvasu nechat více volného prostoru, nejlépe polovinu. Ideální přidat do rmutu enzym a kvasinky, aby nebyl příliš hustý, bude mít i lepší aroma, chuť a hlavně kompletně zřídne. Pravidelně čistit filtry jak měděné tak nerezové a hlídat teplotu vody. Výsledná pálenka má naopak mnohem lepší chut a vůni jako z vícekrat přepalovaných rmutu. Cukr nikdy nedělá odporný ocas.

 (Předem nastavené hodnoty na počítači si hlídá a celý proces ukončuje při teplotě 97,2 stupňů.)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika