Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Co to udělá s pověstí všech destilátů z ČR - když jejich etalon chutná takto - si můžem jen domýšlet.
*
(Napadl mně v tom směru takový příklad):
Asi něco podobného jako když likérka Hills "obnovila po revoluci výrobu absintu. A přidali se další aby se svezli na vlně absintové euforie. Bohužel se jednalo jen o maceráty, chemicky obarvené, dochucené, příšerně hořké, s původním destilovaným absinthem nemající vůbec nic společného. Ani způsob podávání.
A jak jim ten jejích marketing vyšel, kolik na něm vydělali.
Zato české likérnictví a destiláterství utrpělo vážný šrám. V absintové světové komunitě se staly ty výrobky synonymem těch nejhorších břeček. Vše nepitné nazývali a nazývají Czechsinth nebo Crapsinth.
A Martinu Žufánkovi dalo hodně práce je přesvědčit, že i u nás umíme vyrobit kvalitní bylinný destilát. Podobně to platí i o ginech atd...

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika