Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pořád se bavíme o průměrně vypáleném destilátu z podprůměrné suroviny. Mnozí tu ohrnují nosy nad destiláty R. Jelínek, kde sjezdili celý svět, aby zjistili, že nejlepší Wiliamsky jsou v Argentině. A tady za víc než dvojnásobek ceny budou nabízet výpalek z plané podnože...
   Je možné, že pár pomýlených cizinců si jako suvenýr tu "typicky českou" pálenku odveze. Nejvýše však jednou. Potom Kleiner vymyslí nový marketingový projekt - tradiční české doutníky z lopuchových listů fermentovaných ve stodolách z nepálených cihel. Co to udělá s pověstí všech destilátů z ČR - když jejich etalon chutná takto - si můžem jen domýšlet.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika