Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Reklama   
Zahradní domky.cz
Chatky, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR.
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma

Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.
Připojit reakci do diskuze Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den Bunny. Naprosto s vámi souhlasím. Psát předem o krachu je dle mého stejné, jako nás kdysi učili, že kapitalismus nesporně brzy zanikne sám od sebe. Stanislaw

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru ZAHRADA.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Stránky: 1, 2, 3, 4, 5...> | Zobrazit celou diskuzi   

Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?


host - xxx.xxx.139.99 (?)
10.2.2017 16:40, počet návštěv: 20123
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Citace:

„Nemáme vlastní sady, ale potřebné převážně divoké a volně rostoucí ovoce, které roste podél lesů a polí všude kolem nás, vykupujeme od nasmlouvaných sběračů, se kterými spolupracujeme již řadu let,“ vysvětluje Jan Kleiner, zakladatel a majitel Distillery Kleiner. Palírna se zaměřuje výhradně na jednoodrůdové destiláty, k jejím tradičním produktům patří například pálenka ze švestky kulatky (Silver Plum) nebo špendlíku divokého (Wild Pin). Ovoce se nejprve odpeckuje, zpět do kvasu se přidává jen zhruba 1–2 % rozdrcených pecek. Fermentace probíhá v 1000l nádobách, a to dlouhých 9 měsíců. Následuje destilace na trojstupňové rektifikační koloně, poté se destilát nalije do speciálních kameninových nádob, do nichž se dříve ukládalo víno. V těch pálenka odpočívá minimálně tři roky, teprve pak se stáčí. „Od sklizně ovoce až po finální ovocný destilát tedy uplyne minimálně 1365 dnů,“ shrnuje Jan Kleiner.

Kleiner Silver Plum 0.7L 43%  - 1 490,00 Kč
*
*
Ovocná pálenka od českého výrobce Kleiner. Varianta Wild Pin (divoký špendlík) byla na trh uvedena v říjnu roku 2015.
Wild Pin byla fermentována včetně pecek po dobu 270 dní. Poté byla uložena v kameninových nádobách na 3 roky do sklepení, kde pěkně uzrála.

Kleiner Wild Pin 0,7 l 43% - 1 470, 00 Kč
*
Co si o tom myslíte?

Rafael.

Připojit reakci   
recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
   

Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?


vyslouzil (16622) - xxx.xxx.236.1 (?)
10.2.2017 20:11
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Když to někdo koupí, proč ne?
Poptávku po kvalitní slivovici za slušnou cenu od poctivých pěstitelů to může jen zvýšit.

Připojit reakci
      

Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?


bunny (753) - xxx.xxx.67.176 (?)
10.2.2017 20:47
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

zaujímavý marketing a veľmi dobrý manažment. myslím, že takých firiem bude pribúdať, akurát neviem ako dlho bude diera na trhu a potenciál predávať podobné produkty, ale je to veľmi šikovné a v dobrom závidím tým ľuďom :) toto úspešné celkom určite bude. akurát neviem, či to zvýši dopyt po kvalitnej slivovici od poctivých pestovateľov :)

Připojit reakci
   

Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?


host - xxx.xxx.236.138 (?)
10.2.2017 23:59
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Základní ekonomické pravidlo zní: Vyráběj si co chceš, ale koukej to snadno prodat. Prodávat sedmičku 43% ního destilátu za deklarovanou cenu 1470 Kč vidím jako problém. Prostě nemají šanci a brzy zkrachují, pokud ovšem nemají novou technologii výroby ovocných destilátů, ta by jim určitou možnost dávala. Ta především spočívá ve vyšších výtěžcích a vyšší kvalitě. Existuje. slosar-petr@seznam.cz

Připojit reakci
      

Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?


bunny (753) - xxx.xxx.67.176 (?)
11.2.2017 7:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

mňa by zaujímalo, ktorý ekonóm toto zlaté pravidlo formuloval, či sa zaoberal fiškálnou, monetárnou politikou alebo skôr či to bol manažér alebo niekto z marketingu a pod. chcel by som sa dozvedieť viac o základnom ekonomickom pravidle :) viem len, že svojim produktom má podniateľ zasiahnúť určitú cieľovú skupinu ľudí a toto je veľmi dobrý marketingový plán a biznis model s prihliadnutím na viacero faktorov.  kto chce, uverí. kto nechce, tak bude písať o krachu. btw. kto povedal, že sa tak drahá slivovica nemôže ľahko predávať?! :)

Připojit reakci
         

Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?


host - xxx.xxx.144.38 (?)
11.2.2017 7:44
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den Bunny. Naprosto s vámi souhlasím. Psát předem o krachu je dle mého stejné, jako nás kdysi učili, že kapitalismus nesporně brzy zanikne sám od sebe. Stanislaw

Připojit reakci
            

Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?


vyslouzil (16622) - xxx.xxx.236.1 (?)
11.2.2017 8:11
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To zkrachování je myšleno obrazně. Nemusí jít o rodinnou firmu, třeba je to odnož něčeho většího - nějakého Agro-cosi. Zkoušejí nový projekt, třeba se chytí, třeba ne. Když to nevyjde, nevadí, zkusí se něco jiného. Já za sebe si myslím, že ten projekt nevyjde, protože i piják tvrdého má svůj jazyk a umí počítat. Ale mohu se mýlit. 
   A já můžu klidně říkat:" Je vám pětistovka za litr moc? Podívejte, Kleiner prodává sedmičku za trojnásovek!"  A jsem za lidumila.

Připojit reakci
   

Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?


PP. (5356) - xxx.xxx.9.135 (?)
11.2.2017 8:20
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Myslím, že jsou to pusté žvásty. Kde seženou tolik špendlíků? Kde vezmou ty kameninové nádoby, co v nich bývalo víno? To někde existuje? Co je to za speciální švestky? Prostě nasypou do kádí co se dá, vypálí, dochutí nějakým aromatem v lepším případě. V horším koupí nějaké pochybné destiláty, slejou a zase dochutí. Zbytek jsou jen moderní marketinkové kydy.

Připojit reakci
      

Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?


host - xxx.xxx.139.99 (?)
11.2.2017 8:30
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Vám nepřijdou divné ty švestky kulatky a divoké špendlíky. Divoce rostoucí...
Co to je?
Prachobyčejné myrobalány. A ty kulatky? Rád bych věřil, že mají na mysli durancie a ne zas nějaké modré myrobalány.
Kdo by si taky koupil za takový peníz destilát z tak podřádné suroviny?
Tak se to nazve tak nějak vznešeněji a zavádějicně...
Dále se na jedné straně chlubí odpeckováním, na druhé ponecháním pecek.
A úplná pecka je ta doba kvašení, devět měsíců. Něčím takovým se chlubit je úplně nad moje chápaní.
A pokud se někdo prezentuje takovými nesmysly a polopravdami, tak bych si u něho nekoupil ani sifon.
Koho to zajímá, tak nějaké čtení o Kleinerovi je např. tady.

Rafael.

Připojit reakci
         

Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?


host - xxx.xxx.187.150 (?)
11.2.2017 11:57
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Není to zajímavý marketing, je to promyšlená manipulace.Cena a kvalitní obal a hlavně destiláty z "divoce rostoucích druhů ovoce" odpozorovány z Tyrolska, ostatní nějak "skoulíme", vždyť jsme k tomu "přičuchli" v pěstitelské pálenici.Teď jen nějakého "novináře", dostat se na - Novinky-a můžeme se smát a plácat po zádech.

K čemu vlastní sady, jak Žufánek, Jelínek a další.

Jan z pod Javorového

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3, 4, 5...> | Zobrazit celou diskuzi   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Destilace - základní dotazy1819.10.20181593
Koupě automatické pálenice 6718.10.201810962
Jablkovy kvas meranie cukru1118.10.2018680
Kolik cukru má být v kvasu při pálení3918.10.201864213
Hruškovice1918.10.201819844
Destilační přístroj - sestrojení5517.10.2018122954
Vady pálenky716.10.2018898
Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?2916.10.201814045
Jak legálně provozovat domácí pálenici?616.10.2018606
Hruškový kvas1716.10.20185316
Teplota a rýchlosť kvasenia1015.10.20181111
Biely povlak na slivkovom kvase 115.10.2018251
Kvašení jablečného moštu315.10.2018352
Deka se propadá, ale cukr ukazuje 7%714.10.20181041
Pálení z řepného cukru1513.10.20183778
Turbo kvasnice1313.10.20181118
Ražná - ražovica1213.10.201834478
Škrábavost pálenky3312.10.201844843
Pálenka z dýně5612.10.201845509
Uchovanie kvasu, resp skorší termín pálenia1011.10.2018909
Jablkovy kvas2611.10.20183414
Šípkovica ako ma to229.10.201832240
Nová pálenice - jaký kotel?528.10.201850810
Vápno do kvasu pred destiláciou - áno alebo nie?46.10.2018643
Stárnutí slivovice - zajímavý poznatek156.10.201811260
Ohřev kvasu olejem a teplota a bezpečnost - požár265.10.201820486
Průběh kvašení jablek 65.10.20181001
Kolko odobrat metylalkoholu553.10.201887042
Cukornatosť slivky83.10.2018811
Kde sehnat malou pálenici1891.10.2018339984
Kvas Oskeruše711.10.201869475
Methanol51.10.2018925
Paleni slivovice doma727.9.20181664
Poraďte jaké kvasinky2424.9.201811026
Kvas z jablek3623.9.20188166
Destilačná kolona vs Dvojstupňová destilácia122.9.2018843
Domácí pálenice1622.9.20183399
Teoretický výnos1419.9.20182716
Můj první kvas2119.9.20183847
Kdy pálit hruškový kvas217.9.20181788
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 >  
Další diskuze na téma najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Domácí klobásy18.10.2018
Domácí klobásy16.10.2018
Domácí klobásy15.10.2018
Dehtování14.10.2018
Jak uchovat hotový kvas11.10.2018
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Reklama
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů