Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jakýkoliv jedlý olej pomáhá. Někteří kuchaři ho přidávají i při vaření brambor apod. aby jim to nepěnilo...
*
Nicméně si myslím, že vařák by nikdy neměl být plněn a provozován takovým způsobem aby k něčemu takovému vůbec došlo. K tomu je tam "helma" apod...
Při 1D, ale není žádný jiný důvod k pomalému ohřevu, tak se používají ty oleje.
Lepší jsou asi ty speciální, silikonové, které já bych tam nikdy, už z důvodů šetrnosti apod., nikdy nedal když to udělat jinak. A ty kuchyňské taky.
*
Ale kdo chce, tak časopis-občasník Destillery, Dr.Šimůnek se zabývá takovými přípravky pro pálenice na profesionální úrovní...
*
Jinak si myslím, že takové problémy řeší jen pálenice a průmyslové výroby

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika