Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podomácku vyrobený Vaječný koňak, Ořechový likér nebo likér Mystery, to jsou dobře známé pojmy, tak proč to nezkusit také s Tatratea? Slivovici, zejména tu nepovedeneou a tudíž nevhodnou k přímému pití, použít můžete. Ve výsledné chuti likéru se její pachutě obvykle neprojeví. Moje rada se týká doslazování likérů. Místo sypání a rozmíchávání cukru v likéru požívejte zásadně tkzv. invertní cukr tzn. rozvařený cukr v malém množství vody s přídavkem kyseliny citronové.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika