Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neviem čo stale mate s tym vymyslom.  Ved tych 40 kg som tam nefikol naraz ale postupne. A vzdy som pridal aj drozdie, teda už rozbehnuty kvasok z droždia vody a cukru a tiež som dolieval aj vodu. Bolo to cele v 200l sude, z toho 100l bola čerešnova drt, no pri postupnom pridavani cukru a vody mal obsah cca. 130 l. Kvasilo to burlivo 3 tyzdne, 4. tyzden už bolo vidno ze roztok je nasytený a v iac cukru už nepojme. Teplota medzi 25-32 stupnov. Akurat som mozno nemal tam vyliat celu flasticku tej čerešnovej aromy - ta silna cynteticka vona asi bola podozriva.

Ale nie to som chcel, prave dnes som sa vratil od pravnika a som vysmiaty, nič mi nemožu! Teda ja im mozem tak viete čo. Nikde som nič nepodpisal, že ja zodpovedam za niečo, dokonca ziadnu zmluvu alebo niečo podobne som nepodpisoval, takže pravne nemoze palenica ani vobec dokazať, že som tam niečo palil, nieto ešte odo mna niečo vymahať. Takže som kludny. Len o rok už budem musieť ist dať vypaliť inde, možno že sa tam aj stretneme ak zmiešajú naše kvasy :)))

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika