Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, no nevím...

... medovina se pro kvašení ředí na cca 30stupňů sladu.

Plést do "medoviny" slad, to bych já asi nedělal, snad se jedná o cukernatost.

Slad je přeci úplně něco jiného a zde použitý termín je zavádějící. Slad patří k vaření piva, nebo ke kvasům z obilí, nikoliv k medu a medovině.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika