Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kal rozhodně nebrat. Působení teploty na jeho složky při destilaci způsobuje bůhvíjaké degradační procesy a z toho ohavnou pachuť destilátu. Mám to vyzkoušené. Zásadně beru jen čistou složku, to ode dna nechám usadit v menší nádobě, znovu opatrně stáhnu z kalů a zbytek - kaly přefiltruji. Teprve pak použiji. Pozn. píši tu o destilaci "neovocných" kvasů...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika