Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Co je na dně, patří na kompost. Jednou jsem v rámci počáteční hamižnosti při výrobě whisky nabral i bílou odumřelou kvasinkovou spodinu. To byl panečku potom po zahřátí rachot v kotli i v chladiči!!! Pak všechno vypnout, ochladit, vymýt, zahřívat znovu a mnohem pomaleji... Ztratil jsem spoustu času a proto od té doby jsem u whisky velice opatrný.

U ovocných kvasů to pravda moc neřeším, tam toho není dole tolik, protože kvasinek přidávám do ovoce velice málo. Přesto v sudu ty 2 - 3 cm na dně (s peckama a jiným s ajrajtem) nechám. Teď už asi i z pověrčivosti. laugh

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika