Přesto soudím, že vliv kvality suroviny na výsledek je oproti vlivu dodaných pomocných látek řádově větší.
Jo, přesně to si myslím, a neskromně uvedu, vím i já. Z málo kvalitních surovin nejde kvalitní výrobek udělat. I kdyby výrobce použil jakékoliv podpůrné a pomocné prostředky...
*
Jinak se ke všemu musí dopracovat každý sám svými zkušenostmi, pokusy a omyly v místních podmínkách.
V tom mu žádná "závěrečná práce" někoho bez žádných praktických zkušeností nepomůže. Podobně jako řada většiny "komerčních, odborných knih"" nebo tlachání na internetu.
Ale jako isnpirace, náměty k přemýšlení jsou takové zdroje moc dobré. A taky ty výsledky analýz které nejsou doma proveditelné...
I když jsou prováděny v laboratorních podmínkách mnohdy od praxe hodně odlišných.
Akademici...
Rafael.