Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A pokud jsem vyráběl medovinu nebo silné víno koupil jsem si raději kvasinky k tomu určené. Třeba taky z výzkumného ústavu včelařského v Dole.

Tomu rozumím, třebaže jsem medovinu vyrábněl jen 2x, než mi včely sežehla morová sanace. U medoviny je žádoucí co nejhlubší prokvašení velmi sladkého substrátu, tam profitují hlubokoprokvášecí kmeny. U ovocných kvasů takovou sladkost nemám, dokonce ani u švestek, kde jsem se deklarovaným 25 - 32 procentům Domácích, Durancií a Toptastů nikdy ani nepřiblížil.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika