Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A kdyby se druhá část z druhého pálení dala do zbývajícího již vykvašeného a dosud nevypáleného kvasu a nechala se pár dní působit, tak se takto zvýšenou lihovitostí kvasu dosáhne lepšího rozpuštění žádoucích chuťových a aromatických složek ze slupek a z dužniny. Píše se v chytrých knížkách, že právě líh tyto složky rozpouští a váže na sebe mnohem lépe než voda. Čím lihovitější kvas, tím aromatičtější pálenka, čímž se dostáváma obloukem zpět k prvnímu zakládajícímu příspěvku celé diskuze.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika