Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

První destilace může být i docela rychlá, tam jde jenom o to zkoncentrovat vše co se uplatní v desilaci druhé. Nicméně pokud tam chcete zachovat vonné a chuťové komponenty, musíte jet až na nějakých 10 procent. Jinak je necháte v kotli. Přestupník musí jít samozřejmě zpátky do kotle - to je ten reflux. V tom máte naprostou pravdu. Co se přehoupne přes vrchol, to už steče přes chladič do produktu. Nicméně - pokud ten "stoupák" máte dlouhý, nebo dokonce i nějak chlazený (třeba i chladným prostředím), pak dochází k dobrému dělení. Plus je v tom, že mým dříve popsaným postupem dokážete lépe posoudit kdy začne téct kyselka a pustit do produktu jenom to co chcete. Mínus je v tom, že se to jednak hold musíte naučit a druhak to musíte fakt hlídat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika