Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hlavní rozdíl bych viděl v konstrukci zařízení. V pálenici je kotel vždy nízký vzhledem ke svému průměru, takže kvas má velkou plochu kterou se odpařuje. Navíc má míchadlo, což opět podporuje snadné odpařování a trubky jsou velkého průměru, takže se snižuje tlaková ztráta kladená průchodu páry. Navíc Smikl-Maleová ve svém spisku skrz větší aroma radí trubku co nejkratší a co nejnižší a klesající.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika