Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ale to jsou zajímave výsledky – okyselený hruškový mošt měl dvojnásobek břiboudliny v jádře. Ještě je v té studii jedna tabulka (přikládám), kde je prezentováno složení destilátu získaného trochu jiným postupem (a s jinými kvasinkami), tam je ethylacetátu mnohem více. Co je ale zajímavé, přes rozdíly v koncentraci volatilních látek ochutnávači nezjistili rozdíl v chuti a vůni destilátů z okyselených a neokyselenách kvasů u obou typů výroby.  Pro zajímavost, o acetonu ani slovo v celé práci.

Takže můj závěr z toho je, že když se nezkazí kvas a nezvorá destilace, lze různými postupy vždy získat kvalitní destilát.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika