Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

K poznámce P. Šlosara - měl jsem na mysli spíš jen průběh teploty v čase při použití rektifikační kolony s refluxem. Čili pěkně schodovitý průběh se schody při teplotách kolem bodu varu všech složek (očekávám, že by se aceton měl skutečně oddělit při teplotě kolem blízké jeho bodu varu, nevytáří azeotropní směs s vodou či ethanolem, předpokládám; ethylacetát se tak chová a lze jej bez problémů oddělit, schod mezi cca 77.3 a 78.5 °C je docela náhlý).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika