Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já jsem Kanagom 20 let nepoužíval, ale tehdá tede zjevně používali ten acetát, teď koukám do bezp. listu, že dnes používají aceton, líh a butanol. Já s čistým acetonem pracuji takřka denně s a ethylacetátem občas, takže je mám načuchané. Takže za sebe mohu prohlásit, že u ě v zanedbaných kvasech převládá ethylacetát. Možná zkusím někdy pokusně rektifikovat směs aceton: ethylacetát:ethanol: voda v poměru třeba 5:5:40:50, abych se podíval, jak se frakce na koloně oddělí. V dobře vedeném jablečném kvasu v předkapu necítím ani aceton, ani ethylacetát.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika