Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Stačí si trochu zagooglit. Dřevěnými štěpky všeho druhu se to na I-netu jen hemží. Mnozí si je prý dávají i do piva. Hm. Já sám je zkouším dávat do destilátu také - český dub, asi 3 roky zrající, pak naštípaný na špalíčky. Ty zabalím do alobalu a 2 hodiny žíhám v el. troubě pří 200 st. C. No, je to zajímavé, ale zjistil jsem jednu věc: Když jsem takovéto štěpky dal do destilátu, po takových 2 - 3 dnech se výrazně oslabila jeho vůně i chuť. Pak jsem jednou tyto již vylouhované štěpky odložil do skleničky a dal jsem je znovu do dalšího, čerstvého destilátu.  Jeho výsledná chuť se výrazně zlepšila. Dospěl jsem k úvaze, že v prvním případě se ze štěpků vyloužilo něco nevhodného a tak tedy až ty vylouhované štěpky teprve měly dobrý vliv na aroma i chuť destilátu. Co o tom, dámy a pánové soudíte? A co p. kol. Šlosar?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika