Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den.

Chtěl bych se vás zeptat, jak jste dělal tu Irskou whisky? Jaký jste používal slad, zcukřoval jste a ztekucoval pomocí enzymu, nebo zahříváním na určité teploty? Destiloval jste dvakrát, nebo 3 krát. Taky jsem si vyráběl svoji obilnou pomocí enzymů z ječmene a pšenice poměr už jsem bohužel zapomněl, ale bylo to asi půl na půl. Zrála 4 roky v dubovém sudu a byla výbornásmiley

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika