Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Proč ne, ale pro tyto úpravy ovocných destilátů se opravdu hodí jen dva typy: Vínovice a jablkovice (calvadosy). Pokud použijete jiný ovocný destilát, tak podle mého názoru finální produkt více ztrácí nežli získává. Dělám to tak, že tvrdé dřevo napřed v ohni dostatečně opálím, čímž ho zbavím těkavých komponent a také jiných, které destilát brzy obarví, a pak jej nařežu na velmi jemné třísky, které naházím do destilátu. Pro vaši orientaci: Na 5 l jablkovice aplikuji tak polévkovou lžíci těchto třísek. Výsledek je ten, že i po několika měsících se destilát znatelně barevně nezmění, zjemní a chuťově získává. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika