Taky jsem nikde neslyšel, že by to někdo takto plynoval. Napadlo mě to na stránkách akvaristů, že by to mohlo posílit protivzduchovou bariéru. Asi tam ještě jednou nahlídnu, kdyby se to náhodou chystalo potopit. Vždy jsem po otevření ke kontrole a měření měl připravenou novou náplň do vyvíječe. Ta plynuje ten první den urputně a předpokládám, že prostor zaplní rychle. Ty vyčerpané náplně mám slité v petkách, vím komu je nabídnu. / Všeobecně se mi ten koláč nelíbí i když je čistý. Je to takový sajrajt podivný. Jak to tam kvasí, když seriózní kvašení má být v tekutém prostředí? Asi na polosucho. Beztak tam ty kvasinky nevedou plnohodnotný život. Ví se, jestli se po jeho utopení vyluhuje do kvasu něco užitečného nebo nevhodného? Nevěřil bych, že by nic. Je to dost jiné prostředí, výsledek nemůže být shodný. Příští rok hodlám použít nějaké rošty (falešné víko), budu mít lepší pocit. Dík za rady. Rosťa