Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvasíme jen třešně a švestky, s meruňkami zkušenost nemám. Zatímco třešně se mohou snadno překvasit, švestky ne - pokud kvasí při venkovní teplotě. Jakmile se víc ochladí, kvašení už totiž neprobíhá, nebo jen velmi málo. Někdy jsme švestky pálili v listopadu, jindy až v únoru - je to jedno.

Obsah cukru neměříme, důležitý je totiž obsah etanolu versus kyseliny octové. Vstupní hodnota cukru může být různá, někdo kvas i prislazuje - cukernatosti kvasu podle mého názoru neznamená vůbec nic.

Kvas nesmí zoctovatet. Zkušená obsluha pálenice vám může poradit, když kvas ochutna :-) 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika