Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Myslím, že to řízené nakvašení a vyluhování hruškové drtě je dobrý základ k získání velmi kvalitního destilátu který není narušen obsahem jejích nevhodných části, ale přitom bude obsahovat vše potřebné. A přitom se zbaví nevhodných příměsí - slupek, stopek, jader, pektinů apod., podobně jako u jablek. Bohužel u některých odrůd hrušek je domácí lisovatelnost velmi problematická. A i komerční výrobci se lisování a výrobě hruškových moštu většinou vyhýbají. Proto tady vidím výzvu pro domácí výrobce. Jak už jsem tady několikrát psal. Ze špatné suroviny nikdy nemůže vzniknout dobrý produkt. Pokud mi nebude chutnat zkvašená drť se vším tím "bordelem", ale více vylisovaný mošt - pokud ho část za syrova nevypiju nebo si ho nezavařím, tak ani destilát nemůže z něj nemůže být nikdy dobrý... A bude to jen o "zužitkování odpadů z pod stromy" Rafael.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika