Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Tvrdé hrušky získají ležením cukrů minimálně. To už je lepší přisypat do drtě, do sudu trochu cukru. Spíš než zvýšení cukernatosti totiž dojde ke hnilobě a vzniku infekcí. Pokud chce výrobce skutečně kvalitní výrobek doporučuji hrušky vylisovat a zkvasit jen mošt. A pro tento způsob výroby jsou tvrdé hrušky úplně ideální surovinou. Na rozdíl od hrušek měkkých, mázlavých a proto velmi těžce lisovatelných. Takže hrušky podrtit, drť zalít vodou, zatížit jalovým víkem a pak vylisovat. Doba luhování a zakvašování před lisováním je závislá na teplotě a tvrdosti hrušek a je hodně individuální. Cca 12hod. až pár dní. A mošt, šťáva, možná zachutná i tak, že ani sud nebude potřeba... Rafael.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika