Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, rozdíl mezi cukrovou vodou a "cukrovou vodou s přídavkem neomytých květů černého bezu" je v tom, že květech jsou divoké kvasinky a tak se to rozjede samo. Je ovšem otázkou, jakou kdy trefíte kvalitu divokých kvasinek, jestli to bude odolné octovatění atd. Proto je lepší přidat kvasinky kulturní. Ty do pečiva jsou šlechtěny na produkci CO2 a kvašení se zastaví ještě při dost vysokém zbytkovém cukru.  Kulturní pro výrobu kvasů naopak mají malou produkci CO2 a hluboce prokvášejí až do vysokých hodnot alkoholu.

Technická poznámka : Protože se jedná o výrobu pálenky z rafinovaného cukru, nejedná se o pěstitelské pálení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika