Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V knize "Jak se dělá cidre, calvados, pommeau" str.43 je uveden jako jeden z možných, tento návod na zrání calvadosu. "Jemný a elegantní calvados, lze získat, když calvados bude zrát v sudu, ve kterém zrál aperitiv pommeau. Calvados si ze sudu vytáhne aroma, které po pommeau ve dřevě zůstalo." Kniha je ke staženi tady.

Kamil

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika