Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Doporučuji juknout na Dubové a akátové soudky, prodejna ve Žďáru nad Sázavou, ale posílají spolehlivě i poštou. Soudek je po zakoupení třeba ošetřit podle dodaného návodu (vypláchnout piliny, nechat zatáhnout...). Asi po měsíci jsem tam nalil "portské" které bylo v akci, nechal ho vyválet asi 3 měsíce... a až potom jsem tam nalil pálenku. Mám několik let 3 soudky, z vlastní zkušenosti doporučuji pálenku cca 55 - 60% ("andělská daň" je fakt prevít), nechat v sudu minimálně rok. Je možné dát do demižonu stejnou pálenku a třísky (třešeň, akát nebo bílý dub) - no a po roce porovnat chuť. Malinkatý chuťový rozdíl tam je... v zabarvení ten rozdíl už není tak patrný.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika