Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hezký den,

jsem sadař benjamínek. Meruňky budeme letos sklízet poprvé. Snažím se toho načíst, co možná nejvíce. Jsem teď ale trochu zmatená, jelikož na jiné stránce (stránka Selika) bylo v radách pro sadaře napsáno, že se nesmí do kvasu přidávat v průběhu kvašení další ovoce a taktéž že se nemá porušit "deka" která plove na hladině a které chrání kvas před mikroorganismy. Pokud ale noříte lahve se zmrzlou vodou do kvasu, abyste jej ochladili, tím se deka porušuje neustále a vlastně nemá šanci se pořádně utvořit. Co je tedy, prosím, správně? Nerada bych, abyšel kvas vniveč kvůli mé nezkušenosti.

Děkuji pěkně předem za odpověď

Pavlína

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika