Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Osobně si myslím, že by jste měl sudy kvasit přímo v pálenici vedle nálevky, ztráta aroma by byla minimální a pálenka nejlepší v okolí.

A máte to nějak podložené, že chůze kolem kvasu po špičkách dává nejlepší výsledek, nebo je to jen strach/teorie? Pochybuji.

Máte na sudech vodní zátky a víka stažené kovovou sponou? Pochybuji.

Osobně nechladíte, kvas tedy může bouřlivě kvasit, čili Vám stejně aroma dávno unikne.

Chlazení není zas tak bezvýznamu, třeba u meruněk někdy dost pomáhá zastavit ten prvotní nával bouřlivého kvašení.

Floki.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika