Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kocovina je ze dvou důvodů.

1. alkohol dehydruje, takže stačí pít hodně vody nebo po chlastačce do sebe lít vodu, minimálně litr až dva

2. alkohol má v sobě nežádoucí přiboudliny, například se kvas připálí. Tuhle kocovinu ale nejde přelít vodou, lepčí je, nepít kdejakou sračku.

Blbnout s rajským protlakem je celkem zbytečné. Stačí si koupit speciální kvasinky Black Label nebo Alcotec Vodka Star. Neřídit se návodem a namísto 6kg kristalového cukru použijte pouze 5kg na jeden sáček kvasinek. Dělám to do 50L sudu, takže používám 10kg cukru a 2 sáčky kvasinek. Víc cukru nemá smysl, protože ho kvasinky nezpracují a zůstane ve rmutu, jako nedokvařený. Zbytečná škoda, ne? Nechat kvasit tak dlouho, dokud to nepřestane bublat a ještě to pak nechat, až se rmut vyčistí a mrtvé kvasunky klesnou na dno. Vznikne tam cca 5mm silná vrstva růžovošedých mrtvých kvasinek. Pak jen stočím čistý rmut do kotle a pálím. Vznikne něco, jako vodka. Čistý alkohol naředím na 50% a je z toho 11L.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika