Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Preto sa necháva obilnina kličit aby sa škrob zmenil za pomoci enzýmov na jednoduchší sacharid.Konkretne maltozu.Ja robím pálenku z kukuričného šrotu, jačmenneho,ražneho a pšeničného sladu. Takže : 50kg šrotovanej kukurice,5kg jačmenneho sladu,5kg ťažného a 5kg pšeničného sladu,2 kg ovsených vločiek.Slad zošrotovany.Plus kvasnice na výrobu whisky.200l vody.Enzym gluko amylaza - Zohrejem vodu na cca 80 stupňov a pridám kukuricu.Miešam a držím na teplote cca 45minut.Schladil na cca 62 stupňov a pridám slady.Držim na teplote cca 45minut a pridám enzým.Prevedieme jodovu skúšku.Ak je ok schladim na zakvasovu teplotu, prevzdušňujem kvas.Rozbehnem kvasnice a pridám do kvasu.Po cca 7-14 dní zmeriam a palim.Pušťam pri druhom pálenie max 40.Ostatne je dokap.Pálenka je to výborná.Zreje na chipsoch z amerického dubu.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika