Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

...bud jste hloupy a nevite o mikrobiologickem riziku takoveho 'ovoce' zhola nic, nebo to delate schvalne, ale pak si zahravate se zdravim lidi... to ovoce, je napadeno nejruznjesimi bakteriemi, hnilobou a plisnemi cili idealni prostredi pro tvorbu termostabilnich, vysoce karcinogennich aflatoxinu... mnam, dobrou chut... kvas z ovoce, by mel byt v kazdem okamziku pozivatelny v celem svem objemu, nebot kvasem nedelame nic jineho, nez z jedleho a vytecneho ovoce vyrabime nizkoalkoholicke ovocne vino, ktere pak destilaci 'zesilujeme' na palenku... kdo to dela z neceho hnusneho nebo nedodrzenim technologicke discipliny neco 'zvora', tak mu vznikne neco hnusneho a potazmo, take zdravi skodlive...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika