Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

...to je prece uplne fuk, zda ten metrak hrusek, krajel v ruce na platky nebo je struhal na platky...cheeky...on podle popisu, pouzil samovolne kvaseni, pouze doplnil cukr... zacalo to kvasit samovolne, protoze metrak hrusek v sudu svoji vahou vypresoval dost stavy na kvaseni, ale zaroven, jak pise uz kolega drive, mezi platky ovoce vsak bylo dost mist a vzduchu, aby nezadouci mikroflora prevzala aktivitu a ovoce se zacalo kazit... pak to dorazil asi tou kyselinou sirovou, kterou spalil vse... kys. sirova se hodi spise do velkoprovozu a take potravinarska kyselina sirova je o jinych penezich, nez kyselina citronova... a finalni chyba spocivala asi v tom, ze tam nedal zadnou skutecnou a funkcni kvasnou zatku, ktera by efektivne odvadela co2 a branila pristupu vzduchu, ale jak rikam, hlavni problem je a byl, ze to byly velke kousky ovoce, spise do jogurtu nebo, jak psal kolega, dotycny spise udelal kompot... velka skoda pro nej...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika