Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

...fuj, to je hnus, na ty fotce... no, ale k věci: stejně jako vy, si myslím, že dotyčný nenasekal hrušky na co nejmíň na jemno - podle tý fotky to vypadá na struhadlo, které mu hrušky udělalo na plátky... ale poté měl prostě to ještě více posekat... já chápu, že je to práce a dřina, ale na druhou stranu, je to obrovská škoda, když to tak shnije...           Já bych mu tedy radil, aby přístě hrušky odštopkoval (popř. vykrouhral středy vykrajovačem), pomlel na kaši (mlýnkem, šroťákem, ponorným mixerem - nestojí to světy; nebo odštavňovačem), pak přidal pektolytický enzym (ten rozkládá pevné části ovoce - proto by to mělo být důkladně zbaveno šťopek a středů, aby nevznikali problémy od metyalkoholu až po kyanovodík...) a poté čistou kulturu kvasinek. Měření a kontrola pH je samozřejmostí...          

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika