Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ani se Vám nedivím, taky bych se bál. Mirabelkový kvas patří mezi nestabilní kvasy, takže to znamená, že se musí hlídat teplota kvasu (např dochlazovat ledem v PET lahvích) a také průběh kvašení, nejlépe zapálenou čajovou svíčkou na hladině kvasu. Pokud stále hoří, není čas na hrdinství a vzhůru do palírny, CO2se již neuvolňuje. Doba kvašení je obvykle 5-6 týdnů při max 18 °C. Obvykle to bývá v letních měsících. Oproti tomu jablečný kvas patří mezi stabilní kvasy, především mu nehrozí tak snadno zoctovatění. Kvašení probíhá asi 8-10 týdnů při stejné teplotě, v chladnějších podmínkách déle. Nedovedu si představit, že by se tyto kvasy mohly potkat. slosar-petr @seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika