Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Na základě vlastních zkušeností : sešrotovaný ječmen už je zbytečné do sladového ječmenu (radši sešrotovaného) přidávat, cukr získáte ze sladu. Kukuřičný slad se mi nepodařilo ani po roce sehnat. proto jsem k ječmennému sladu přidal více než polovinu kukuřičného šrotu (na krmení domácí havěti), ohřev v kotli probíhal úplně stejně jako pouze u ječmenného sladu, cukru bylo o cca 1,5 Brix více, vůně více do kukuřice, chuť hned po vypálení i po roce byla odlišná od samotného sladu. Chce to experimentovat a nebát se... Pokud nemáte dubové soudky, s opatrností dávejte do demižonu dubové špalíky - abyste chuť zbytečně "nepřepálili". Periodická ochutnávka po 3 -4 týdnech je žádoucí... indecision

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika