Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý deň, potreboval by som sa poradiť s výrobou whisky, dostal som sa totiž k zadymenému jačmennému sladu. Moja otázka znie, či je možné k sladu pridať zošrotovaný jačmeň, prípadne kukuricu a aký to má vplyv na výsledok, resp. či bude výsledok najlepší pri použití iba zadymeného sladu bez prímesí.

Ďakujem

Jozef

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika