Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

cituji... Vás

Nemám dubový soudek, tak jsem ho "nahradil" tak, že jsem to nalél do 20 lt demižónu (který je tudíž téměř poloprázdný) a přidal tam třísky z dubu, které jsem předtím převařil (taky nalezeno na internetu). Zatím je to výborné, průběžně ochutnávám,  whisky mám rád a v tomto je whisky znát. Ještě ale nemám vylaborováno správné množství třísek a dobu jak dlouho je tam mám nechat abych to nepokazil.

Asi si správně nerozumíme.. Zajímalo mně jak uvádíte kolik je správné množství tech třísek a jak dlouho je ve whiskynechat???

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika