Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Dělám si doma pár litrů vlastní pálenky. Nechci aby mi to pokazila pálenice. Budu pálit čistý kvas, zbavený kalů, skoro jako víno akorát vstupní surovina měla odlišnou kvalitu. Pro nevybuchování během varu (tzv. utajený var) se prý dávají skleněné kuličky. Nemám kde sehnat. Napadlo mne použít omleté křemínky ze starého vodního koryta. Již dlouho ale nejsou omýlány vodou. Pořádně je odmočím, vyperu, vysluním. Má někdo zkušenost, nemohu předat pálence nějakou pachuť (použiji jen křemenné, neporézní valounky)?
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika