Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jestli umíte stanovit obsah kyselin v kvasu, pak asi nepotřebujete rady tady na fóru. Málo kyselé kvasy je dobré okyselit, což určitě není případ rybízu. Snižovat kyselost vína má smysl jen pro pití. Asi by neuškodil přídavek pektolytického enzymu, ale nutné to není.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika