Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Na etikete bylo napsany 63% cukru. Dnes jsem zmeril kvas refraktometrem a ma nejakych 22% brix. Takze myslim ze neco jako idealne prezrale svesticky :) Datle jsem v sudu po dvou dnech, az se nasakly vodou rozmackal. Vrtacka a nastavec na michani lepidla je na to idealni :) Cukry by se uz uvolnovat nemely, ale budu prubezne merit cukernatost. Kazdopadne takto to dnes vypada v sudu pri pohledu ze zhora... Hrnecku var :) Jen nevim, jestli pred vypalenim zbavit pecek, nebo je nechat. Mam dva sudy, tak zkusim jeden s peckama, deuhy bez nej. Nerad bych, aby pecky popukaly. Osobne nejsem zastance peckove horkych palenek.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika