Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Taky si myslím, že ty vločky pocházejí z vody. * Ale jinak mi není moc jasné jak a proč dělat takový rozbor. Lépe napsáno, co se tam má analyzovat? A co to komu řekne? Nestačí změřit lihovitost a zdegustovat? Myslím, že nějaká komplexnější analýza bude velmi drahá. Neříkám, že by mě nezajímala, ale osobně bych do ní neinvestoval. * Pokud by šlo o nějakou raritní láhev známého výrobce s originální etiketou asi bych ji prodal v nějaké aukci. Nedělám si žádné iluze o nějaké výjimečné chuti tak staré slivovice. A v případě neznámého výrobce a v demižonku je prakticky neprodejná. Rafael.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika