Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V kopaničiarskej pálenici na Vrbovciach nepredávali slivovičku skôr ako po 4 rokoch. Veľké nádoby mali iba ľahko zaštuplované hrdlo, aby sa destilát dobre odvetral. Ak si chcete slivovicu zakopať, radím až po odvetraní a pred zakopaním kvalitne utesniť proti vlhkosti a chrániť sklenenú nádobu pred rozbitím pri vykopávaní. Doma v panelovom byte sme mali vrbovskú slivovičku a hruškovičku uložené v demižónkoch v špajzi viac ako štvrť storočia. Nebolo treba ju zakopávať, stačí pevná vôľa. Alkohol sa Vám ani v teplom byte nepokazí. Jedno je ale treba vedieť: Skladovaním v nádobách utesnených iba korkom- bez zavoskovania dochádza po rokoch k odparovaniu alkoholu. V r.1979 mala slivovička 53 % obj., v roku 2007 už iba 49 % obj.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika