Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý deň,

využijem tému... Mám asi 30 L mladého vína, ktoré asi neprekvasilo tak ako malo (chytili sa divé kvasinky, kvasenie trvalo iba cca 2 týždne a už sa mi to nepodarilo rozkvasiť... pravdou je, že mušt bol viac-menej z posledných výliskov - ale pozor - nie druhák!). Alkoholu má 12-13, ale proste chuťovo to nie je víno ako má byť... Rozmýšľam, že by som to vypálil. Otázka je, či bežne v páleniciach je 30 L dostatočné množstvo na to, aby sa to dalo vypáliť... Pri tekuton stave je nutné brať do úvahy minimálne potrebnú kapacitu kotla?

Ďakujem. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika