Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážení účastníci diskuze,

že bude množství cukru výbušným bodem mého příspěvku, to jsem očekával. Proto jsem nabídl dva návody, přičemž ten druhý byl vlastně náhodným výsledkem sešlých surovin a konkrétního určení pálenky na bylinné likéry atd. A myslím si, že pozorný čtenář si mých zásadních poznámek, stejně jak diskutující Macek, všiml. Můj příspěvek byl především motivován prezentovanými dotazy a reakcemi ostatních diskutujících. Osobně se domnívám, že účastníci diskuze neměli zájem jen o výrobu destilátu z prvotřídního vína, a to ať už z vlastní úrody, vlastní výroby z nakoupených hroznů nebo ze zakoupeného vína. Pálenka by to měla být či mohla být vynikající, čemuž by odpovídala i cena blížící se cenám komerčně vyráběných destilátů, např. pod označením grappa. A pokud je někdo milovníkem vínovice, tak proč ne.

Ruku na srdce: kolik lidí, kdo pálí vínovici ze skutečně kvalitního vína, ve svém okolí znáte? Možná se mýlím, ale většinou tehdy, když se s vínem nedá už nijak lépe naložit! A nebo jde o jakési zpracování "druhodných surovin". Já vínovici, v podobě jak jsem popsal v předchozím příspěvku, používám pouze jako surovinu k dalšímu použití. Ale nemyslím si, že je vzhledem k množství použitého cukru nevhodná k "přímému konzumu". Ani si nemyslím, že by byla horší než základní surovina v běžných konzumních lihovinách!

Howgh.

Zdeňa z Moravy

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika