Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

   Souhlasím, že do kvasu pecky patří - do švestkového. Třeba chuť durancovice je na peckovém aromatu přímo postavena. Otázkou zatím nevyřešenou je, patří-li pecky i do kotle.
   V meruňkovém kvasu pecky nevadí, pokud se před pálením odstraní. Ale chut meruňkovice pecky v kvasu (na rozdíl od švestek) nijak nevylepší. Takže pokud někdo meruňky při zakládání kvasu odpeckuje, neudělá špatně (ony se tím taky rozmělní).
    V broskvovém kvasu by pecky neměly být vůbec. Pokud to nejde (neodlučitelné odrůdy, drobné plody, clingy) je dobré je odstranitr ještě v průběhu kvašení. Ale to mám z druhé ruky, broskvový kvasa jsem nikdy nezakládal.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika